Acqua Di Vita

Reservering

Je kunt bestellen om af te halen | Lebbeke

Weer eens lekker Italiaans gaan eten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Smakelijke gerechten in een sfeervolle omgeving presenteren wij in het restaurant Acqua Di Vita.

Uitstekend restaurant met wifi

Kies uit een groot aantal van gerechten uit de traditionele, Italiaanse keuken en laat uzelf verwennen. Zelfs voor de kieskeurige klant bieden onze excellente delicatessen en onze afwisselende regionale producten een brede keuze aan delicatessen. Probeert u in elk geval de bijzonder lekkere kaazen en de vis en onze alcoholische dranken of onze aromatische bieren. Tegen de middag komen veel klanten vanwege het fruit, de bakkersproducten en de gebakjes bij ons langs. Ook als toetje een genot! Wij verheugen ons erop, u voor de lunch of voor het avondeten bij ons in een sfeervolle omgeving te verwelkomen! Inloggen op ons gratis internet en met vrienden in contact blijven. [[[Een individuele voeding]]] Weet u wat de veganistische en vegetarische keuken te bieden heeft? Daarmee overtuigt u zelfs uw vrienden! De keuze uit een groot aantal lactosevrije en glutenvrije gerechten maakt het voor u eenvoudiger om te genieten en daarbij zelfs op uw voeding te letten. Het zal u verrassen, hoeveel mogelijkheden er bestaan om van lekkere gerechten te genieten en daarbij ook nog eens op uw gezondheid te letten.

Wij verzorgen ook privé-evenementen

Wij hebben parkeerplaatsen voor onze gasten. Uw dieren zijn bij ons meer dan welkom! Reserveert u toch meteen een tafel. Wij verheugen ons op uw bezoek. Maak gebruik van ons online-reserveringssysteem, zodat u met één muisklik een tafel bij ons kunt reserveren. Bovendien zijn wij bereikbaar via de telefoon: 052469999. U kunt bij ons heel gemakkelijk met contactloos betalen, betaalpas, VISA of MasterCard betalen. Natuurlijk accepteren wij ook contante betaling. Voor degene die een beetje haast heeft, pakken wij de gerechten ook als afhaalgerecht in. Wij hebben ook een cateringservice – gewoon even vragen! Natuurlijk kunt u ook uw privé-feest bij ons vieren. Gewoon vragen! Maandag en dinsdag zijn onze rustdagen. Op alle andere dagen zijn wij u graag van dienst.

Locatie

Klik om de kaart weer te geven

Uw IP-adres wordt naar Google Maps doorgestuurd.

Onze-Lieve-Vrouwstraat 5, 9280 Lebbeke, België

Maak uw reservering

052469999

Onze Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
12:00 – 14:00
18:00 – 21:30
Donderdag
12:00 – 14:00
18:00 – 21:30
Vrijdag
12:00 – 14:00
18:00 – 21:30
Zaterdag
17:30 – 22:00
Zondag
12:00 – 14:30
18:00 – 21:30

Beschikbare Betalingsopties

Onze diensten

Alles in een oogopslag

Stuur ons uw bericht.

Vul uw naam in.
Voer uw e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul het onderwerp in.
Voer uw bericht in.
Uw bericht is verstuurd. U ontvangt binnenkort een reactie van ons.
Het verzenden van het bericht is niet gelukt.
Twitter_Logo_Blue